2012. április 1., vasárnap

Ebay deal - Aszimmetrikus szoknya

Most tavasszal a megszokott darabok mellett végre valami különleges forma is utat tört magának a hétköznapi divatba, ez pedig nem más, mint az aszimmetrikus szoknya (és ruha). Én személy szerint nagyon örülök ennek az újdonságnak ugyanis nekem mindig az volt a bajom a szoknyákkal, hogy nem éreztem magam elég komfortosan bennük. A térd alá érő fazonokat sosem kedveltem, a térd fölöttiekben meg nem mertem leülni, mozogni, a leejtett kulcsomért pedig a világért sem hajoltam volna le bennük. Szóval a szoknyák hátuljával voltam haragban mindig, mert amint leültem/lehajoltam bennük, hirtelen úgy éreztem, mintha nem lenne rajtam semmi. Ez a fazon megoldást jelent minden gátlásomra a szoknyákkal kapcsolatban,  hiszen láttatja a lábakat, ugyanakkor mégis lehet benne kényelmesen mozogni. Ráadásul nem csak praktikus, hanem irtó szép is!  Kihangsúlyozza a nőiességet, ha egy ilyen rajtunk van, csak úgy libeg utánunk, szerintem nem is érdemes nagyon túlcsicsázni, egy egyszínű top, vagy póló elég hozzá, ha engem kérdeztek.

Én amúgy úgy is kipróbálnám, hogy az elejét az egyik oldalamhoz húzom, így oldalra dőlne,és az egyik lábamnál rövid lenne, a másiknál pedig hosszú. Mivel nincs slicce, vagy hosszanti varrása, simán megoldható. Mindenki kísérletezhet, mi áll jól az alkatához. :)

Sajnos nincs méretválasztó, ezt a kérdést a gumis derékkel kívánták megoldani, így azért mégis több emberre jó lehet. A terméklap szerint 50-76 cm az az intervallum, amit a gumi enged. A szoknya elöl 40 cm hosszú, hátul 80 cm, az alsószoknya (vagy mi az, ami azt a célt szolgálja, hogy a népek ne csodálhassák meg az alsóneműnket) pedig 33 cm.


Ha ti is beleszerettetek ebbe a különleges formába, innen rendelhetitek meg a fent látható darabokat. Áruk 15$, vagyis nagyjából 3300 forint. Kedves ázsiai barátaink pedig természetesen ingyen küldik őket. 
Nekem a fekete, a púderrózsaszín és a kávé a kedvenceim! :)

9 megjegyzés:

  1. Olyan szépek! Szívesen kipróbálnám, hogy áll, de valahogy olyan merésznek érzem :)

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyonnagyon bejönnek! de előbb megnézném boltban hogy áll rajtam és ha drágább mint neten akkor lehet rendelnék is:)

    VálaszTörlés
  3. Hú ez nagyon jó! Komolyan gondolkodom hogy rendelek egy ilyet...na de melyik színben?:D a "piros" ha olyan mint a képen, inkább korall akkor nagyon tetszene...de tényleg pirosat nem akarok:S a kávé is nagyon tetszik, a menta is a sötétebb zöld is...jaj nekem:))

    VálaszTörlés
  4. én is szemezek ezzel a fazonnal már úgy egy hónapja, de boltban még nem láttam őket, pedig kíváncsi lennék milyen felpróbálva, mert van egy olyan érzésem, hogy ez inkább a vékony lábú lányok divatja és az én gyönyörű nőies idomaimon (khm) kevésbé mutatna jól :)

    VálaszTörlés
  5. én is a korall színűt szeretném, viszont ha normális piros, akkor kösz nem kérem :S:D nagyon nagyon jó, meg kellene rendelni :$

    VálaszTörlés
  6. Én is úgy vagyok ezzel, hogy előbb felpróbálnám ezt a formát egy üzletben, mert az a tuti. Ráadásul az a gyanúm, hogy a másik ilyen aszimmetrikus szoknya, amit felraktam facebookra (amelyikből zöld és sárga kapható), az talán előnyösebb fazon lehet mondjuk egy nőiesebb alakra. Amik nagyon loknisak, mint pl. ez, azok általában szélesítik a csípőt. A másik szoknya viszont majdnem egyenes vonalú, ami mindenképp jótékonyabb forma, ha mondjuk egy szélesebb csípőre vesszük fel.
    De keskeny csípőre, fiúsabb alkatra meg egyértelműen ez a jobb.

    VálaszTörlés
  7. Tök jó, hogy ennyi színben van, a Zarában is kevesebbfélé van :))

    VálaszTörlés
  8. Kössszi!! Már úgy vártam, h erről is szülessen poszt. A másik fajtát nem mutatod meg nekünk?:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek én mindet habozás nélkul elfogadnám de persze muszáj lesz kiválasztanom max 2-ot :D
    Koszi szépen hogy megosztottad velunk ezt a posztot és mostmár azt is tudom honnan lehet megrendelni.Imádom a blogodat :D

    VálaszTörlés