2012. április 17., kedd

Ebay deal - Szögletes nyaklánc

Facebookon nagy sikernek örvendett ez az ékszer, így ma ő kerül bemutatásra. Ez is egy "celebrity inspired" darab, vagyis valamelyik nagy divatház nyakláncának budget testvére. Sok sztár visel hasonlót, ha a terméklapos fotókból indulunk ki, ott van kapásból Paris Hilton, Kim Kardashian, Lindsay Lohan vagy Nicole Richie. Hogy melyik márkához tartozik az eredeti lánc, arról megmondom őszintén, fogalmam sincsen. (De ha valaki az én siralmas és szegényes, divattal kapcsolatos tájékozottségomat szívesen kiegészítené, és ismeri az ékszer eredetijét, az ne tartsa magában!)
Mostanában tombol a rövid nyakláncok trendje, így ennek az ékszernek az ebayes eladási mutatóit nézve nem meglepő látni, hogy sokan rendelnek ilyet. A fekete és arany színek egyébként  remekül kihasználhatóak, ami amitől jól kombinálhatóvá válik ez a nyaklánc.



 Itt tudjátok megvenni (többek között, ugyanis rengeteg terméklapja van). Ára nem egészen 3 dollár, vagyis kb. 660 forint, szállítási díjjal pedig természetesen nem kell számolni.

10 megjegyzés:

  1. ilyenem van és egyszerüen imádom, tökéletes:)

    VálaszTörlés
  2. A következő rendelésembe tuti bekerül, csodaszép! :)

    VálaszTörlés
  3. A nyaklánc House of Harlow 1960!

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Most találtam rá a blogodra és meg kell mondjam te egy zseni vagy!!!! az ebay-es bejegyzéseid egyszerűen csúszszuperkirályság!!!! Már írom is a listát, h miket rendeljek...jaj nagyon ügyes vagy!! csak így tovább! pápusz

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Van néhány karkötő amihez hasonlónak nagyon örülnék olcsóbban:). Gondoltam, megkérdezlek, hátha láttál mostanában hasonlókat:
    http://www.hm.com/de/product/99631?article=99631-A#cm_vc=GOES_WITH_PD
    http://www.hm.com/hu/product/00579?article=00579-A
    http://www.hm.com/de/product/99924?article=99924-B#article=99924-E
    http://www.hm.com/de/product/99638?article=99638-A
    http://www.promod.de/schmuck/armbaender/armband-mit-facettensteinen-blau-R4290162016.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán láttam hasonlókat, de két hét múlva leadom a szakdogám és utána már lesz időm az ebayen bóklászni. Majd körülnézek, hátha :)

      Törlés
  6. Szia :)
    Most fedeztem fel én is a blogot és áhh nem tudod elképzelni,hogy mennyire imádlak most :) ugyanis égen földön kerestem ezt a nyakláncot és áhh rátaláltam a bejegyzésedre !!!
    zseni vagy :D
    http://makeupworld-heli.blogspot.com/

    VálaszTörlés