2012. április 7., szombat

Ebay deal - Asszimetrikus szoknya 2. rész

Egy ilyen szoknyát már mutattam nektek, és arról is bőségesen áradoztam, hogy mennyire örülök ennek a trendnek. Amit viszont nem mondtam el, az az, hogy ebből a típusból sem mindegy, hogy milyen fazont választunk. Bár felpróbálnom még nem sikerült ezeket az aszimmetrikus darabokat, abban biztos vagyok, hogy ezek között is ég és föld lehet a különbség. A múltkor mutatott fazonnal kapcsolatban az a gyanúm - bár ezt nem állíthatom 100%-ig, mert nem találkoztam vele élőben - hogy inkább azoknak a típusú nőknek állnak jól, akiknek nincsen széles csípőjük. Az ilyen gumival húzott, loknis darabok inkább a fiúsabb, keskeny csípőjű lányokon szoktak igazán szépen mutatni. Ebben a bejegyzésben megmutatok még egy szoknyát, ami bár szintén aszimmetrikus - egészen más fazon, mint a múltkori.

Nekem amúgy szélesebb csípőm van, az az alkat vagyok, aki a lapos hasa miatt oldalról ötven kilónak néz ki, szemből viszont hetvennek, mert a 36-38-as méretemhez a Föld kerületét megközelítő méretű csípőm van. A látványt csak tetézi, hogy a derekam is hosszú és vékony, mert a 178 centis testmagassághoz ez is dukál ugyebár. Én ha rendelni fogok aszimmetrikus szoknyát, inkább ez mellett teszem le a voksomat, mert az egyenesebb szabás rajtam mindig is jótékonyabban mutatott. (Bár azt nem tudom, hogy ennél a szoknyánál a  külső anyag rakott mivolta mennyit ront ezen a dolgon...)

Sárga és zöld színben rendelhető, ára pedig még a kínai mércével is baráti.



Itt tudjátok megvenni, ára 10.79$, vagyis kb. 2400 forint. 
Postaköltség nincs, méretválasztó viszont van! Juhé!

(Legyenek még aszimmetrikus szoknyás posztok? Két-három fazont még tudnék mutatni.)

11 megjegyzés:

  1. Erre kivancsi vagyok, milyen lehet eloben, mert mintha Zara kepek lennenek nem? :) viszont ezzel is vigyazni kell, mert a pliszirozott darabok is trukkosek csipo szempontbol.:(

    VálaszTörlés
  2. ez tök ugyanaz mint a Zarában 9.995-ért:O
    illetve teljesen úgy néz ki, mert ez a kép tényleg a Zara honlapjáról van.
    próbáltam ezt a szoknyát, de nem vettem meg (még), lehet hogy 2400ért megkapnám itt ugyanazt? hm...

    VálaszTörlés
  3. A Zarás dologhoz nem tudok hozzászólni, mert még életemben nem voltam egy üzletükben sem, valószínüleg csak sírnék ha bemennék :)
    A terméklapon található képek, amik magáról a szoknyáról vannak, szerintem amúgy ugyanarról a darabról készültek, mint ami a modellen van. Ez alapján pedig simán lehet ugyanaz, mint a Zarás darab. Tkp. mindenki a kínaiaktól rendel, miért ne lenne lehetséges? A színes blézeres ajánló posztomnál írta valaki, hogy rendelt már belőle és Zara címke volt benne. Ezután rákerestem a Zara honlapján, és tényleg volt olyan blézer a kínálatukban...

    Andi, igen, ez az anyag is csalóka, csak emiatt gondolkodom rajta, de a gumis derekúnál csak jobb lehet csípő ügyben. Lehet, hogy felpróbálom a Zarában, aztán megrendelem itt...

    VálaszTörlés
  4. Egyébként sztem is simán hihető. A blézeres is nagyon durva, megnéztem...Most vettem egy narancs csipkeruhát a zarában, nem merek rákeresni, mert még a végén megtalálom és agyvérzést kapok, hogy többször annyiért vettem meg.:D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem egyebkent nem ugyanazok, csak a Zara eleg jol lepest tart a divattal, tehat egyszerubb roluk koppintani. :) sok Zara taskat is koppinanak, se nem ugyanaz a ketto. Persze attol meg lehet jo! Egyebkent nekem a Zara dolgaim nagy resze pont nem made in china. ;) csak levettek a kepet a weboldalrol. Na de csak annyit akartam mondani, hogy en jobban szeretem, mikor azsiai modellekkel, kepekkel keszitik a termeklapot, nagyobb az eselye, hogy tenyleg pont olyan, mint a kepen.

    VálaszTörlés
  6. Jaj es a blezer sem ugyanaz, mint amit a Zaraban arulnak sajnos, az jobb minoseg. :( de budget megoldasnak teljesen jo a copy is.:)

    VálaszTörlés
  7. Én a Zarás cuccok minőségét nem ismerem, a legdrágább dolgok, amiket üzletben vásárolok, azok leértékelt H&M-es darabok. Azoknak a minőségén viszont mélységesen fel vagyok háborodva :( Én csak ebből tudok kiindulni, és saját részemre azt a tanulságot szűrtem le, hogy simán megveszem a kínai verziót, ha van rá lehetőségem, mert a drágával csak szívok.
    De ha egyszer rámszakad a bank, feltétlenül be fogok térni a Zarába :)
    A blézerrel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy hogy varrhatnak bele Zarás címkét a kínaiak. Ezért nem büntetik meg őket?

    VálaszTörlés
  8. Elvileg de, de gyakorlatilag... Csak gondolj bele, hany replika taska, cipo, kendo, bizsu stbstb. van.. Sportmarkak ugyanez. Ha rendesen buntetnenek nem lehetne ilyeneket venni.;)

    VálaszTörlés
  9. Na nálam megtört a jég, rendeltem egy ilyet zöldben...meg a másik féle aszimmetrikusból is, a kávé színt. Pár hét és kiderül milyen:))

    VálaszTörlés