2013. június 12., szerda

Ebay deal - Gyöngyös statement nyakláncok

Idén (szerintem a Chanelnek köszönhetően) divatba jöttek a gyöngyös statement nyakláncok. Én még barátkozom velük, de néhány inspirációs kép már egészen megtetszett. Nekem farmeringgel jönnek be a legjobban, azoknak a vagánysága kicsit tompítja ezeknek a láncoknak a halmozottan nőies mivoltát, virágos nyári ruhákkal, blúzokkal pedig extrán romantikus hatást lehet elérni velük. A gyöngyök egyébként a klasszikus ékszerek között is a legklasszikusabbak, sosem mennek ki a divatból, már az ókor óta ékesítik a hölgyeket, a legrégebbi gyöngyös leletek kb. 7000 évesek. (Van egy legenda Kleopátráról, aki állítólag uralkodásának fénykorában folyton versengett Antoniussal, hogy melyikük tart fényűzőbb lakomákat. Az egyik ilyen dínom-dánomon, hogy bizonyítsa őrületes gazdagságát, Kleopátra a legértékesebb, fekete (!) gyöngyből készült fülbevalójának egyik felét ecetben feloldotta és második fogásként felszolgálta. Mikor aztán az egyiptomi királynő vereséget szenvedett, az ékszer párját kettévágták, és a római Vénusz szobor kapott fülbevalót belőle.)

Természetesen a Zara megint hamar kapcsolt és a mostani kollekciójába be is dobott néhány ilyen gyöngyös statement darabot, de ezek mind 6500 és 7500 Ft között vannak, ami szerintem egy bizsuért pofátlanul sok pénz. Szerencsénk, hogy az ebayen a kínai eladók reakcióideje sem marad el sokkal a Zaráétól! :)


Inspiration:




Deals:
Úgy gondoltam, hogy a Zarás darabok árának az 50%-át veszem maximális keretnek, mikor Nektek nyakláncokat keresek, de aztán az jutott eszembe, hogy még a 3000 Ft feletti összeg is horror egy bizsuért. Így a hat talált darabból négy 1100 és 1600 Ft között van, az ötödik és a hatodik pedig kb. 2500-2600 Ft.

1.
Őt itt tudjátok megvenni, ára 5.59$, azaz nagyjából 1260 Ft. Ingyen szállítás, öröm, boldogság.

2.
Ez itt található, 6.99$-ba kerül, vagyis kb.1580 Ft. Nincs szállítási költség.

3.
Az ő lelőhelye itt van, ára 5.99$ (~1350 Ft), ingyen küldik nekünk a csodálatos kínai Zhejiangból.

4.

Ez a visszafogottabb fehér verzió itt található, de van belőle egy nude köteles is itt. Áruk 3.10$ (~700) és 4.99$ (~1130 Ft).

5.
Őt itt tudjátok megvenni, ára 10.99$ vagyis nagyjából 2480 Ft.

6.
Ez az utolsó a legdrágább, de talán ezt lehet leginkább Chanel/Zara dupe-nak kikiáltani. Itt, ára 11.50$, azaz körülbelül 2600 Ft.

 Na, megjött valakinek a kedve a gyöngyökhöz? :)

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy visszatértél! :)

    VálaszTörlés
  2. Bizony!! Csatlakozom :-)

    VálaszTörlés
  3. Igen annak én is nagyon!!!!A posztjaid után vészesen megnő az ebay kívánságlistám:) Nekem a 4. nude színűje van meg, más élőben, mint a képen: a lánc nagyon sárga, a gyöngyök sem ilyen fehérek,de ennek ellenére is imádom, különleges! :)

    VálaszTörlés
  4. De aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Én is nagy örömmel csinálom! :)

    VálaszTörlés
  5. Miért nem láttam én eddig ezt a blogot?:)
    Szuper kis összeálltás, nekem a második nyaklánc tetszik :)

    VálaszTörlés