2013. június 11., kedd

Ebay deal - Neon nyaklánc

Tavaly nyáron azt hittem, hogy a neon hiszti idénre már csak egy rossz emlék lesz, de tévedtem. A klasszikus pasztellek mellett idén nyáron ismét hódítanak a rikító színek, és már az én szememet sem zavarják annyira. Ha engem kérdeztek, szerintem ez a neon-dolog olyasmi, mint a leopárdminta: nagyon óvatosan kell bánni vele, különben olcsó, közönséges hatást kelt. Én egyébként is egy feltűnésfóbiás-betonszürke-nevegyetekészre-nyuszi vagyok, szóval ha már neon, akkor inkább valami kiegészítőre szavazok, ami egy picit feldobja a fekete, szürke és egyéb roppantul életvidám színekben bővelkedő ruhatáramat. A műanyag neonszínű "kövektől" (ld. H&M) feláll a szőr a hátamon, szerintem annál olcsóbb, ócskább, kínaibb hatást kevés dolog kelt. Ha már ilyen mesterséges színről van szó, inkább a fém, a textil vagy a fonal mellett szavazok, a plasztik kevesebb esetben mutat igényesen. Egy szó, mint száz, kevés olyan neon dolog van, amibe nem kötök bele, de ma épp találtam egyet, amit még én is simán hordanék. És a bankszámlakivonatomon sem fog ordító nyomot hagyni!


A most nagyon futó chain (lánc) trend mintájára készült ez a nyakék, szerintem egyszerre normális és látványos, abszolúte hordható kategória.
(Tudom, ez a lánc húsz perc lenne DIY verzióban, de akik idő, energia, vagy csak kedv hiányában szenvednek, azoknak jó alternatíva. Nem hiszem, hogy ennél olcsóbban kijönnek az alapanyagok... Aki viszont mégis kedvet kapott hozzá, annak hajrá, egy ez egyszerű, de nagyszerű darab: kevés alkotóeleme van, nem kell fél nap hogy elkészüljön, és a nulla kézügyességgel rendelkezők is nyugodtan nekieshetnek!)


Itt tudjátok jó áron megvenni, 3.99$, vagyis kb. 890 Ft, de ha valaki megijed, hogy az eladó értékelése nem 99%, az innen is beszerezheti, természetesen drágábban. (Ez kb. 1350 Ft-ot jelent (5.99$), szállítással, tokkal-vonóval együtt, ami még mindig nem vészes. Döntsön ki-ki a maga belátása szerint.)

(Amúgy csak én félek ennyire a neontól?)

1 megjegyzés: