2013. június 10., hétfő

Ebay deal - Beach karkötő

Tengerész karkötő után tengeres karkötő, ez ám a kreatív következetesség Évi :D Szóval igen, maradtam a beach vonalon, de nem vagyok ám ilyen unalmas, csak szerintem ez a karkötő annyira édes, hogy nem tudom nem megosztani Veletek. Igazi kis nyári darab, egymagában megrendezi a csuklódon a mostanában divatos arm partyt és még a pénztárcád is táncra perdül olyan boldog lesz, amiért nem fosztottad ki. Nem szoktam ilyen szavakkal élni, de ez a bizsu irtó cuki, a szó legjobb értelmében. Vidám és üde, ugyanakkor mégsem túl sok (már ha nem veszel fel mellé több hangsúlyos ékszert). Megy a legtöbb ruhához, elvégre nincsenek benne meghatározó színek, és minden outfitet strandolósra varázsol. Ha lenne egy ilyenem, biztosan egész nyáron a csuklómon csilingelné, hogy nyár van :) Megvannak benne a mostani trend meghatározó jellemzői (vastag láncos rész, arany szín) és ha megunjuk, a róla lógó bigyókat simán hasznosíthatjuk egy új tengerparti bizsuhoz. Én már látom is azt a csigát egy szép aranyláncon!

Nem mellesleg attól is el vagyok ájulva, hogy a röhejes árához képest mennyire igényes: nézzétek meg a csigaházat, a széle be van vonva fémmel! Ehhez képest a gusztustalan, igénytelen műanyag csetreszek a H&M-ben ötször ennyibe kerülnek, hihetetlen...Itt vagy itt tessék megvenni, ára 3.48$ vagy 3.28$, vagyis nagyjából 740-780 Ft. Szállítási díj nincs, még mindig szeretjük Kínát.

5 megjegyzés:

 1. jöhetnek a beach cuccok-ékszerek dögivel, ugyanis imádom őket! :)

  VálaszTörlés
 2. Én most rendeltem meg ennek a nyaklánc párját, habár félek tőle, hogy túl giccses lesz, már nincs visszaút, kifizettem. Amúgy a H&M-ben vett aranyozott nyakláncom ugyan úgy pár hordás után nekiállt feketedni sajnos :( Nincs igazság, lehet hogy az én bőrömmel van baj, de mindig így járok. Barkácsboltból valakinek valami tipp??

  Ebben a hónapban bátor voltam, rendeltem egy hosszú szoknyát (~1700), egy farmeringet (~3100) egy clutch-ot (~1500) és 3 nyakláncot is ~1000/db áron. Sosem rendeltem egyszerre ennyi dolgot, azért tartok tőle hogy most "a nagy számok törvénye alapján" belebukom,és vagy nem érkezik meg minden, vagy a mérettel/kinézettel/minőséggel lesz baj.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én minden bizsum fém részeit még újonnan átkenem színtelen körömlakkal, így sokkal tovább élnek, hiszen nem érintkeznek a bőrömmel, nem tudnak oxidálódni. Próbáld ki :) A rendelésed miatt ne aggódj, ha valami nem jön meg, vissza kell kapnod az árát, a ruhák méretét meg ha összehasonlítottad valamelyik saját daraboddal, akkor nem lehet baj :)

   Törlés
 3. Ezt a körömlakkos dolgot mindenképpen kipróbálom az új daraboknál, ami meg elszíneződött megpróbálok segítséget kérni egy eladótól, bemegyek egy kreatív-hobbi boltba, ezt eldöntöttem. :)))

  A ruhákat előre mindig megpróbálom ellenőrizni az ebayes vevői értékelések alapján, illetve bloggerek bejegyzései alapján, de mostanság sajnos kevés rendelt ruhára bukkanok rá. :) :( Így kicsit meglepetés lesz, de nagyon jó áron voltak...ha gondolod majd szívesen megírom melyiket érdemes rendelni (szerintem :) )

  VálaszTörlés