2013. július 7., vasárnap

Ebay deal - Csipkemellény

Mostanában nagyon elkapott a tengerparti hangulat, romantikus fehér nyári ruhák és csipkeblúzok előtt nyomom az orrom a kirakatokra, egyre jobban tetszik minden, ami hófehér vagy ekrü, áttört, horgolt, vagy csipkebetétes. Az egyetlen bökkenő, hogy én ennél egy kicsit fiúsabb stílusú vagyok, és bár a nyálam elcseppen ezektől a klasszikusan romantikus holmiktól, felvéve valahogy nem érzem annyira magaménak őket. Sok dologgal szoktam így lenni, és ilyenkor hívom segítségemre a mindent megoldó eklektikát, vagyis csípek egyí kicsit az új, de nem teljesen hozzám passzentos stílusból, és összkeverem valamivel, ami nagyon én vagyok. Csipke témában nem volt könnyű rájönnöm, hogy ezt hogyan oldhatnám meg, de a minap szembejött velem a megoldás: csipkemellény! Felveszem a szokásos keki sortomat a fekete topommal, és rádobok egy csipkemellényt. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól kihasználható: egy egyszínű nyáriruhára feldobva, vagy a farmerdzseki alól kivillanva is nagyon csinos, mégsem túl sok, vagy túl romantikus. Még az is mellette szól, hogy fehér vagy bézs csipkeholmik ugyanolyan klasszikus darabok, mint egy gyöngysor, vagy egy kis fekete ruha, sokáig és jól kihasználhatóak ha vigyázunk rájuk.


Kettőt is találtam, ami tetszik, 2000 Ft körül vannak mindketten, az egyik egy rövidebb, a másik egy hosszabb fazon, utóbbiból egyébként nagy színválaszték is van.

1.
Ez lenne a rövidebb fazon, nekem egy hajszálnyival jobban tetszik, mint a másik, szerintem kidolgozottabb és részletesebb, viszont az én majd' 180 centimhez nem biztos, hogy jól állna. De ez a dilemma csak az ilyen égimeszelőket érinti, mindenki másnak bátran ajánlom!
Itt tudjátok megvenni, ára 8.86$, azaz nagyjából 2040 Ft, szállítási költség nincs.

2.
 Ez a másik, hosszabb fazon, szerintem gyönyörű ő is és több, mint 10 centivel hosszabb, mint az előző. Ha valaki nem kedveki az ekrüt, inkább fehér párti, az olyat is tud rendelni, sőt, sárga, zöld, barack, korall színekben is kapható.
Itt találod, ára 10.39$, vagyis nagyjából 2170 Ft. Free shipping, természetesen.

1 megjegyzés: